Иван Дюлгеров и Виктор Попов няма да са единствените национали на

...
Иван Дюлгеров и Виктор Попов няма да са единствените национали на
Коментари Харесай

Четирима от Черно море поканени в националните отбори

Иван Дюлгеров и Виктор Попов няма да са единствените национали на " моряците " през последните две седмици на този месец.

Четирима футболисти от мъжкия отбор на Черно море получиха повиквателни за националните тимове. За представителния тим на България са извикани вратарят Иван Дюлгеров и бранителят Виктор Попов. Двамата ще вземат присъединяване в шампионата Лига на Нациите против отборите на Гибралтар и Северна Македония. Българите одобряват Гибралтар на 23 септември на стадион “Лудогорец Арена в Разград и гостуват в Скопие на 26 септември, написа chernomorepfc.bg.

В младежкия народен отбор пък попадна бранителят Росен Стефанов. Той ще взе участие в подготвителния лагер на тима ни до 21 години и в двете контроли с Унгария и Сърбия, надлежно на 23 и 27 септември.

Николай Златев пък е извикан в юношеския народен отбор до 19 години за три мача от квалификационния кръг на УЕФА за класиране на Европейското състезание в к.к. Албена. На 21 септември играем с Азербайджан, на 24-и излизаме против Люксембург, а на 27-и срещаме тима на Турция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР